Laat een review achter! Laat een review achter! Laat een review achter! Laat een review achter! Laat een review achter! Laat een review achter!

Hoe werkt het?

Wat is een escaperoom?
Een escaperoom is een spel dat draait om het ontsnappen uit een ruimte, door middel van het oplossen van raadsels en vragen. Het spel wordt in een groep gespeeld. De spelers worden opgesloten in een kamer met als doel binnen 60 minuten te ontsnappen door slim samen te werken.

Tijdens het spel moet je constant opletten, nieuwe aanwijzingen vinden en vooral niet opgeven! Denk goed na, los de puzzels op en wees creatief. Let op elk detail. Escaperoom ‘de Bokken van Dongen’ is een combinatie van technische verrassingen, uitdagende puzzels en een spannend avontuur.

Laat je beste ideeën en creatief oplossend vermogen zien en probeer te ontsnappen binnen een uur!

Hoeveel personen?
In onze escaperoom kunnen 4 tot 12 personen tegelijk het spel spelen. Bij 4 personen is het natuurlijk wat uitdagender, maar tot 12 personen is er voldoende te puzzelen door de gehele groep en komt het uiteindelijk ook meer aan op een goede samenwerking.

Kunnen we met een grotere groep ook spelen?
Geen probleem! Indien u met een groep komt met meer dan 12 personen, dan kan het spel in twee teams achter elkaar gespeeld worden. Hierdoor wordt de strijd extra groot, want welk team is beter dan de andere en wordt de winnaar? In de tijd dat u even moet wachten kunt u een heerlijk drankje of hapje nuttigen.

Bent u bijvoorbeeld met 15 personen, dan reserveert u twee uur achter elkaar. Verdeel in het reserveringssysteem het aantal personen over de twee uren. Dus 8 personen in het eerste uur en 7 personen in het tweede uur. Handig om te weten: de resettijd is maar 15 min.

Hoelang van tevoren moeten we aanwezig zijn?
Escaperoom ‘De Bokken van Dongen’ bevindt zich achter COPENER in het buitengebied van Dongen. U wordt verwacht zich 30 minuten van tevoren te melden aan de bar van het proeflokaal. Na ontvangst en een korte uitleg in het café wordt u meegenomen naar de escaperoom waarna u één uur de tijd heeft om de geheimen van de Bokken van Dongen te ontrafelen. Zijn jullie er eerder? Dan kan het zijn dat jullie even moeten wachten omdat de operator dan nog bezig is. Dan ben je natuurlijk welkom om alvast een drankje te nuttigen aan de bar.

Is het gevaarlijk?
Nee, het is niet gevaarlijk. Ten alle tijde kijkt een begeleider via camera’s mee wat er in de kamer gebeurt, houdt het overzicht en grijpt in indien nodig. Ook is er een noodstop in de kamer gebouwd in geval je er uit wilt. Let wel op dat de kamer als claustrofobisch kan worden ervaren voor mensen die er gevoelig voor zijn.

Voor wie geschikt?
Omdat puzzels enige ontwikkeling vereisen is er een minimumleeftijd van 16 jaar. Kinderen zijn onder begeleiding van een volwassene ook van harte welkom.

Is de Escaperoom toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
Hoe vervelend we dit ook vinden; de Escaperoom is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Hoe kan ik reserveren?
U kunt het beste via mail bij ons reserveren. Geeft u aan welke data en tijden uw voorkeur hebben, dan reageren wij zo spoedig mogelijk met de mogelijke tijden.